Coaching

 

 

 

Loopbaangesprekken

 

Tijdens je loopbaan doen er zich soms momenten voor waarin je het gevoel hebt dat je niet verder komt. Je wordt afgeleid door gedachten waar je maar geen grip op krijgt. Zit ik wel op de juiste plek, waarom komt er zo weinig uit mijn handen, hoe kan ik onder deze druk toch dat belangrijke project managen, waarom reageer ik toch steeds zo emotioneel? 

Herken je dit soort gedachten? Dan is het belangrijk om daar bij stil te staan en erover in gesprek te gaan. Samen onderzoeken we waar je gevoel vandaan komt, je gaat ermee aan de slag en komt weer in verbinding met jezelf en wat je echt belangrijk vindt. Na een aantal gesprekken heb je weer inzicht in wie je bent en waar je blij van wordt. Daardoor kan je keuzes maken die bij jou passen, die je energie geven en je weer nieuwe perspectieven geven.  

 

 
De Coachingmonitor

Het Coachingslab staat voor kwaliteit. Om die kwaliteit te waarborgen zet zij de Coachingsmonitor in. De Coachingsmonitor is het evaluatie-instrument voor coachtrajecten ontwikkeld door Nobco, de Nederlandse Orde van beroepscoaches.  

De Coaching Monitor

  • geeft inzicht in de voortgang van een coachtraject;
  • biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen;
  • biedt 360-graden feedback en peer-evaluaties;
  • levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten.

 

 

Neem contact op voor een afspraak!

Wat zet jou in je kracht en hoe bereik je dat?
Tarieven Contact