LOOPBAAN

 

 

Een groot deel van je leven ben je aan het werk, dan wil je werk doen dat bij je past en waarin je je kunt blijven ontwikkelen en waar je plezier in hebt,

Omdat de arbeidsmarkt voortdurend verandert is het belangrijk dat je regelmatig afvraagt wat dat betekent voor jouw functie en loopbaan. Misschien moet je nieuwe kennis, vaardigheden en talenten ontwikkelen om aan te kunnen blijven sluiten bij de behoefte van de arbeidsmarkt en de organisatie waar je werkt. Dat noemen we duurzame inzetbaarheid.

Als medewerker bepaal je of je daarin meegaat en wat je nodig hebt om daar te komen. Persoonlijk leiderschap, vitaliteit en loopbaanmanagement helpen je om de regie daarin te nemen en te houden. 

Het programma Vitalere voor individuele medewerkers helpt je daarbij.

Meer weten? lees de informatie op de pagina Vitalere.

 

Loopbaanbegeleiding van Jolanda Schut is optimistisch en opbouwend. Met veel persoonlijke betrokkenheid en empathie heeft Jolanda mij in een korte sessie geholpen met meerdere praktische oefeningen. Dit om uiteindelijk inzicht te krijgen in mijn persoonlijke waarden, missie en kernkwaliteiten om de juiste beslissing te kunnen nemen voor een nieuwe baan.
Mireille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op voor een afspraak!

Wat zet jou in je kracht en hoe bereik je dat?
Tarieven Contact