LOOPBAANMANAGEMENT

Voor organisaties en medewerkers die verder willen.

 

Er gebeurt veel op de arbeidsmarkt. We worden voortdurend verrast door nieuwe, veelal technologische, ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgen en veel invloed hebben op ons werk en onze loopbaan.  

Nog geen 10 jaar geleden was die loopbaan vaak een lange rechte weg naar het pensioen. Nu moet je regelmatig van richting veranderen om op koers te blijven en vitaal en met plezier de eindstreep te bereiken.

Organisaties en werknemers trekken daarin steeds vaker gezamenlijk op, ieder vanuit zijn eigen rol en verantwoordelijkheid. Als organisatie bepaal je waar je naartoe wilt en zet je de stip op de horizon. Als medewerker bepaal je of je meegaat, welke richting je kiest en wat je nodig hebt om daar te komen.

Het Coachingslab biedt verschillende mogelijkheden ter ondersteuning van loopbaanmanagement voor de organisatie en loopbaanplanning voor individuele medewerkers.

 
Eigentijds loopbaanmanagement

 

Met Eigentijds loopbaanmanagement biedt je als organisatie naast het reguliere aanbod ook ruimte voor ontwikkelwensen van individuele medewerkers; bijvoorbeeld door naast verplichte vaktrainingen ook de persoonlijke wensen en ambities met medewerkers te bespreken.

Regelmatig stilstaan bij de behoefte en koers van de organisatie en medewerkers is dus belangrijk om bewuste keuzes te maken die aansluiten bij wat er nodig is. De Mini-leergang Loopbaannavigatie© en de LIGHT-variant daarvan, zijn praktische tools die medewerkers daarbij ondersteunen. 

De Mini-leergang Loopbaannavigatie© is bedoeld om eigenaarschap en regie bij medewerkers te stimuleren en daardoor zeer geschikt als instrument gericht op ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, vitaliteitsmanagement en als aanvulling op het programma Vitalere©.

De Mini-leergang wordt individueel, in groepsverband en in-company aangeboden. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

 

 

Mini-leergang Loopbaannavigatie©

 

WAAR STA JIJ OVER VIJF JAAR?

Vraag je je wel eens af hoe je werk en je loopbaan er over vijf jaar uitzien?

Vind je het belangrijk om je weten wat er op je pad komt?

Wil je leren hoe je daar het beste op kunt reageren?

Dan is de mini-leergang Loopbaannavigatie voor jou gemaakt.

In vier krachtige meetings zoom je onder professionele begeleiding dieper in op jezelf en op andere zaken die belangrijk zijn om richting te geven aan je toekomst.

In de flyer Mini-leergang Loopbaannavigatie vind je informatie over het programma.

 

 
 

Na de Mini-leergang Loopbaannavigatie© 

  • Weet je wat jij echt belangrijk vindt en maak je keuzes die daarbij passen. 
  • Heb je inzicht in je vitaliteit op het gebied van je gezondheid en je werk.
  • Heb je een persoonlijk profiel dat je inzicht geeft in je kwaliteiten, je talenten en je ontwikkelmogelijkheden.
  • Kijk je met andere ogen naar wat er op de arbeidsmarkt gebeurt en weet je hoe je daarop kunt reageren.
  • Kan je je persoonlijk loopbaanplan maken en gebruiken voor je loopbaan.  

Wil je meer weten over deze Mini-leergang, stuur dan een bericht via de pagina contact. We beantwoorden je vragen graag in een persoonlijk gesprek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op voor een afspraak!

Wat zet jou in je kracht en hoe bereik je dat?
Tarieven Contact