HET COACHINGSLAB

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Jolanda Schut. Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en woon op een mooie plek in Brummen.

Ik heb een brede interesse en dat heeft er voor gezorgd dat ik boeiende werkervaringen in verschillende functies en sectoren heb opgebouwd. In 2014 stond ik op het bekende kruispunt en heb ik, na verschillende functies in de zorg, onderwijs en sales, het roer omgegooid. Ik wilde iets anders, maar wat? Tijdens een outplacementtraject werd duidelijk dat ik als coach verder wilde. Bij de Balansgroep heb ik de Post HBO opleiding  Life- en loopbaancoach gevolgd waarna ik ben gestart met Het Coachingslab.

Tijdens de coachopleiding werd ik mij er weer van bewust hoe onderwijs en het ontwikkelen van mensen als een rode draad door mijn leven en loopbaan loopt. Als kind speelde ik graag schooltje en was ik de juf, later wilde ik graag kleuterleidster worden. Die wens is niet uitgekomen maar de wens om anderen bij hun ontwikkeling te helpen, is gebleven.

In mijn huidige vrijwilligerswerk als JobHulpMaatje kan ik daar mijn draai wel in vinden. Naast het coachen van Maatjes heb ik in samenwerking met mijn collega coach en trainer, de introductietraining voor nieuwe JobHulpMaatjes ontwikkeld en uitgevoerd. Hierin en ook in andere workshops die ik heb gegeven, kan ik mijn enthousiasme en creativiteit kwijt en komt het ontwikkelen, trainen en coachen heel mooi samen.

Wat ik mooi vind in mijn werk als coach is om samen met mijn coachee te onderzoeken waar een vraag en veranderwens vandaan komt. Iedere vraag en ieder proces is weer anders en de mogelijkheden om die vraag te onderzoeken zijn groot. Als coach zoek ik naar een vorm die past bij mijn coachee en ontdekken we gaandeweg het antwoord op de vraag. Het is verrassend om te zien hoe nieuwe inzichten weer houvast kunnen geven.

Het mooiste van mijn werk als coach is om te zien hoe mijn coachees zichzelf opnieuw ontdekken en met deze nieuwe inzichten weer vertrouwen hebben om richting te geven aan hun leven. 

 

 

 

positief

creatief

l

realistisch

gedreven

Neem contact op voor een afspraak!

Wat zet jou in je kracht en hoe bereik je dat?
Tarieven Contact