Ik ben Jolanda Schut. Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en woon op een mooie en fijne plek in Brummen.

In 2014 stond ik op het bekende kruispunt en heb ik na verschillende functies in de zorg, onderwijs en sales, het roer omgegooid. Na een outplacementtraject besloot ik dat ik als coach verder wilde. Ik heb de Post HBO opleiding  Life- en loopbaancoach gevolgd en ben als zelfstandig coach gestart met Het Coachingslab.

Als coach en ook persoonlijk vind ik het belangrijk om me te blijven ontwikkelen en ga ik steeds op zoek naar thema’s die mij aanspreken. Zodoende ontstond mijn interesse voor het thema Leefstijl en was de stap naar de Post HBO opleiding voor Leefstijlcoach snel gezet. Inmiddels mag ik mij gediplomeerd en BLCN gecertificeerd Leefstijlcoach noemen. 

Ik vind het fijn en inspirerend om met mensen te werken, ieder mens is uniek en iedere coachvraag is weer anders. Dat geldt ook voor het gebied  leefstijl waarbij de vraag meestal op een ander en dieper niveau ligt dan alleen fysieke gezondheid, voeding of bewegen.

Als coach zoek ik steeds zorgvuldig naar een manier om met mijn coachees en hun vraag aan de slag te gaan op een manier waarbij zij zich prettig voelen. Ik vind het bijzonder dat ik bij hun ontwikkelproces betrokken mag zijn en hen daarin mag begeleiden. Dat doe ik op de manier die bij mij past met de waarden duurzaamheid, eigenheid, rust, eenvoud, humor en optimisme, als mijn kompas. 

Neem contact op voor een afspraak!

Wat zet jou in je kracht en hoe bereik je dat?
Tarieven Contact