Talentmanagement

 

Talent Motivatie Analyse (TMA) 

 

Regelmatig met elkaar in gesprek gaan is essentieel om te weten wat er bij medewerkers leeft en wat zij nodig hebben om goed te functioneren en te presteren. Ook dat is duurzame inzetbaarheid.

Waar worden medewerkers gelukkig van in hun werk? Wat zijn hun ambities en ontwikkelmogelijkheden, hoe kan je die ontdekken en optimaal inzetten? De Talent Motivatie Analyse geeft een positieve beschrijving van talenten van de individuele medewerker en biedt veel inzichten in het ontwikkelpotentieel en de employability voor hen en de organisatie. De uitgebreide analyse van de TMA biedt mogelijkheden voor gesprekken over doorstroom, jobcrafting of andere interventies en dat maakt medewerkers en de organisatie wendbaar. 

De TMA is een waardevolle aanvulling op Het programma Vitalere © voor individuele medewerkers en Vitalere © Company voor organisaties. Meer informatie lees je op de pagina Vitalere.

 

 

Jolanda Schut is gecertificeerd TMA professional. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie

Jolanda heeft een prima workshop gegeven over Talentmanagement. Zij gaf praktische oefeningen, die mij een nieuwe aanzet gaven om verder te onderzoeken welke kwaliteiten eigenlijk ten grondslag liggen aan de competenties die ik wil inzetten. En hoe ik mijn kwaliteiten ook op andere gebieden zou kunnen inzetten.            

 

 

Overige informatie

Kijk voor informatie over onze privacy policy, de algemene voorwaarden en vergoedingsmogelijkheden op de pagina tarieven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op voor een afspraak!

Wat zet jou in je kracht en hoe bereik je dat?
Tarieven Contact