Ervaar wat een andere
leefstijl met je doet.

Gezonder leven? Goed idee! Misschien heb je dat besluit pas geleden genomen. Misschien ben je al wat langer bezig en heb je zelfs last van een terugval. Maar het kan ook zijn dat je alles al geprobeerd hebt en je jezelf moedeloos voelt omdat het elke keer mislukt. Weet dan dat je bij Het Coachingslab welkom bent om te ervaren dat je op verschillende manieren verder kunt komen.

Heb je alleen maar een duwtje in de rug nodig om verder te komen of heb je juist meer aan een stevig plan om nu door te kunnen zetten en definitief je doel te bereiken? Of is het voor jou juist belangrijk om je vitaliteit weer helemaal te gaan hervinden en heb je een totaalplaatje nodig waarbij verschillende leefstijlthema’s bij elkaar komen?

Omdat jouw situatie uniek is, biedt Het Coachingslab verschillende individuele leefstijlprogramma’s en coachingstrajecten: van een ondersteunend duwtje tot een compleet programma dat op jouw vitaliteit gericht is. En als je vanwege gezondheidsklachten aan een gezonde leefstijl wilt werken, dan kun je meedoen met het COOL-Leefstijlprogramma. Hiervoor heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Klik op één van de onderstaande links om te ontdekken welk leefstijlprogramma het beste bij jou past.

Leefstijl
DUWTJE

Leefstijl
PLAN

Leefstijl
VITAAL

COOL
traject

Wandelcoaching brengt je een stuk verder.

Coaching zorgt ervoor dat je in beweging komt. Daarom ga ik graag met je de buitenlucht in om lekker met elkaar te gaan wandelen. Dat werkt geweldig. Tijdens het wandelen ben je even in een andere omgeving; je doorbreekt je routine én je bent gezond in beweging. We maken gebruik van het mooie dat de natuur biedt om in gesprek te gaan over wat jou bezighoudt. Hierdoor ontstaan vaak mooie inzichten. Wandelcoaching is niet voor niets heel gewild. Het maakt je hoofd leeg en daardoor ontstaat er weer ruimte voor ervaringen en inzichten waar je mee verder kunt. Wil je aan de slag met je leefstijl, wil je rust in je hoofd of werken aan je zelfvertrouwen? Dan is wandelcoaching heel geschikt.
Als je stappen wilt zetten en verder wilt komen in je leven, laten we elkaar dan ontmoeten. Een wandelcoaching sessie kost € 85,- per uur en duurt 75 tot 90 minuten en we bepalen de locatie in overleg.

Door je te ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf.

Goodlifeguro.nl

PuurGezond. Een visie die je op het lijf is geschreven.

Als je gezond wilt leven en een doel wilt bereiken dat goed bij je past, hoort gezond eten daar natuurlijk helemaal bij. En ondertussen wil je natuurlijk ook volop genieten van allerlei heerlijke gerechten. Daarom werk ik vanuit de visie van PuurGezond, een manier van eten die puur en natuurlijk is, waarbij jouw gezondheid voorop staat en waarbij alles draait om koken met de lekkerste recepten, kookvideo’s en allerlei handige tips. Trouwens, bij PuurGezond hoort ook slapen, ontspannen, bewegen en genieten van het leven. Bij elk leefstijlprogramma krijg je tips die je gemakkelijk in je dagelijks leven kunt toepassen.