Laten we kennismaken.

Natuurlijk gaan we binnenkort kennismaken. Maar ondertussen stel ik me alvast graag even aan je voor. Of je nou in je bedrijf aan de slag wilt met vitaliteit of je wilt zelf werken aan een gezonde leefstijl of aan je veerkracht: Je kunt rekenen op een persoonlijke, professionele, praktische en resultaatgerichte aanpak.

Ik ben Jolanda Schut. Op mijn 40e besloot ik mijn werkend leven een andere wending te geven. Vier jaar deeltijdstudie HBO Personeel en Arbeid later en een diploma rijker was ik klaar. Klaar voor nieuwe ervaringen die er volop waren; leerzaam, inspirerend, verrijkend, waardevol en soms ook intensief. Dat eiste zijn tol. Vanwege een burn-out moest ik leren om gas terug te nemen. Ik leerde reflecteren op mijn gedrag en ontdekte wat mij weer energie en veerkracht gaf. Ik maakte kennis met het coachvak en voelde een sterke drive om me daar verder in te ontwikkelen. Dat deed ik. Als Life en Loopbaancoach ging ik aan de slag. Dit keer als ondernemer, eigenaar van Het Coachingslab.

Inmiddels heb ik mijn draai gevonden. Mijn missie en core business wordt krachtiger en duidelijker. De opleiding voor Leefstijlcoach was een schot in de roos. Een prachtig vak dat zich razendsnel ontwikkelt en op alle leefstijlfactoren om aandacht vraagt. De impact van een ongezonde leefstijl is voelbaar, zowel persoonlijk en privé als op de werkvloer. Preventie, bewustwording en duurzame gedragsverandering zijn mijn drijfveren als leefstijlcoach. Hieraan kan ik mijn hart ophalen.

Als stress- en burnout coach ben ik ervaringsdeskundige. Ook daarin (en eigenlijk daardoor) wil ik van betekenis zijn. Ik weet wat er in deze intensieve periode allemaal op je afkomt. De integrale aanpak van de CSR methode sluit aan bij mijn visie op holistische begeleiding voor herstel en nieuwe veerkracht.

Mijn drijfveren zijn eenvoud, aandacht, optimisme, humor, plezier, het geeft mij inspiratie. Dat neem ik mee in mijn werk als coach. Eigenheid en wederzijds vertrouwen zijn de basis voor samenwerking. Ik daag mijn coachees uit. Ik nodig ze uit om te ontdekken, te reflecteren en zich te ontwikkelen. Om stappen te gaan maken naar hun doel. Energiek, vitaal, zelfverzekerd en voluit leven. Een leukere baan kan ik mij niet voorstellen!

You can’t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.

C.S. Lewis